Ένας ακόμη κατηγορούμενος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία του, πήρε το δρόμο για τη φυλακή ανεβάζοντας τους προσωρινά κρατούμενους για την υπόθεση στους 31.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο έναν 46χρονο πατέρα δυο παιδιών από το Πακιστάν, ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής ισχυριζόμενος ότι η 12χρονη, η οποία με τη μαρτυρία της τον έβαλε στο «κάδρο», έχει μπερδέψει την επιχείρησή του με άλλη τονίζοντας ότι ο ίδιος δραστηριοποιείται επαγγελματικά 20 χρόνια στην περιοχή.

Το κατώφλι του γραφείου του 14ου τακτικού ανακριτή πέρασαν και τρεις ακόμη κατηγορούμενοι οι οποίοι μετά τις απολογίες τους, στις οποίες φέρονται επίσης να αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στον 63χρονο, που συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας όπου φέρεται να επιχείρησε να παγιδεύει μια 14χρονη κλείνοντας ερωτικό ραντεβού αλλά έγινε αντιληπτός από τους γονείς της, απαγορεύτηκε η επικοινωνία μαζί με τη 12χρονη ενώ είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πλησίασε την ανήλικη με το αυτοκίνητό του, όπως κατηγορείται, ισχυριζόμενος ότι το αυτοκίνητο το οποίο επικαλείται το παιδί αγοράστηκε από τον ίδιο, μήνες μετά τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος φέρεται να επέμεινε ότι δε γνωρίζει την ανήλικη αλλά ούτε και τον προφυλακισμένο για μαστροπεία και βιασμό, Ηλία Μίχο.

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης επικοινωνίας με την 12χρονη επιβλήθηκε και στον 82χρονο ο οποίος φέρεται να διατηρούσε φιλική σχέση με τον 63χρονο.

Ο υπερήλικας, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε τις κατηγορίες σημειώνοντας πως αν και μένει στην ίδια γειτονιά δεν γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Αναφερόμενος δε στο παιδί εμφανίζεται να ισχυρίστηκε ότι περιστασιακά τον βοηθούσε με τις σακούλες από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ
Στο πλευρό του ο κατηγορούμενος είχε τη σύζυγο του η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμού του.

Στον 43χρονο κατηγορούμενο , υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από το Πακιστάν, επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος Πακιστανός αρνήθηκε ότι βρέθηκε με τη 12χρονη, μέσα στο χώρο του βενζινάδικου, όπου εργαζόταν, κατά τις βραδινές ώρες. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ανέφερε ότι για πολλά χρόνια εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση μόνο το πρωί τονίζοντας, παράλληλα, πως το πρατήριο υγρών καυσίμων δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, όπως υποστηρίζει η ανήλικη.

Αύριο θα δώσουν εξηγήσεις δυο ακόμη κατηγορούμενοι . Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο Πακιστανικής καταγωγής.