Στην πόλη της Καστοριάς, διεξήχθη ένα ακόμη Σεμινάριο Εκπαίδευσης Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, της νέας Δημοτικής Παράταξης “Μπροστά Μαζί” με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Άκη Τσούκα, με την πρωτοποριακή μέθοδο S.W.O.T. Analysis.

Είναι μία μέθοδο στρατηγικής που έφερε την εκλογική Νίκη σε αρκετές Δημοτικές Παρατάξεις και Συμβούλους,στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 αλλά και  σε ένα  πολιτικό κόμμα, στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Το Σεμινάριο, είναι μία καινοτομία της Εταιρείας Πολιτικής Επικοινωνίας Think politics,μία εταιρεία με ιστορία περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο της αυτοδιοίκησης.Η S.W.O.T. Analysis,  είναι μία μέθοδος χαρτογράφησης
που  καταγράφει τις Δυνατότητες- Αδυναμίες αλλά Ευκαιρίες και Απειλές για κάθε Δημοτικό Συνδυασμό αλλά και προσωπικά για κάθε υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, με στόχο τη Νίκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο Σεμινάριο παρουσιάζονται ακόμη τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μέθοδοι για άμεση συλλογή ψήφων, τεχνικές προσέγγισης Γυναικών και Νέων, εκπαίδευση στη μη λεκτική επικοινωνία δηλαδή στη γλώσσα του σώματος καθώς και έξυπνες τεχνικές πολιτικής αυτοβελτίωσης, των υποψηφίων συμβούλων.

Η διάρκειά του σεμιναρίου είναι περίπου 2,5 ώρες και ακολουθεί Ο Κύκλος Ανοιχτών Συζητήσεων με προσωπικές συζητήσεις, με κάθε έναν από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποκλειστική εκπαίδευση του Συνδυασμού σας, μέσα από το Σεμινάριο, επικοινωνήστε με τον Θανάση Παπαμιχαήλ, Επικοινωνιολόγο -Συγγραφέα Οδηγών Πολιτικής Αυτοβελτίωσης,(Σ.Ο.Π.Α.) στα τηλέφωνα 210 95 68 066 και 693 2266 2017,  email thanasis.papamichail@yahoo.gr.