Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέας, ο κατηγορούμενος με καταγωγή από το Πακιστάν για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πρόκειται για έναν 32χρονο άνδρα, ο οποίος εργάζεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως η ανήλικη τον έχει μπερδέψει με άλλα πρόσωπα.

Κατά την απολογία του ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, φέρεται να ζήτησε να μεταβεί η ανήλικη καταγγέλλουσα στο πρατήριο και να δει αν ο συγκεκριμένος χώρος είναι αυτός που περιγράφει στην κατάθεσή της.

Αντίθετα, διαφορετική ποινική μεταχείριση επεφύλαξαν ανακριτής και εισαγγελέας στον δεύτερο κατηγορούμενο που απολογήθηκε σήμερα. Πρόκειται για έναν 43χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δυο φορές το μήνα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 43χρονος, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν είχε λείψει ποτέ από την εργασία του κατά το διάστημα που η 12χρονη κατήγγειλε πως έπεσε θύμα του. Επιπλέον φέρεται να κατέθεσε και αποδεικτικά στοιχεία από τον εργοδότη του, ενώ υπέβαλλε και αίτημα άρσης του τηλεφωνικού του απορρήτου για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει μιλήσει, όπως είπε, ποτέ με την ανήλικη.