Άλλη μία τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και αυτό σημαίνει πως κάθε κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα κρατήσει, τους παρουσιαστές και τους δημοσιογράφους που θα ενταχθούν στην ομάδα τους, αλλά και τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα.

Ένας από τους σταθμούς που έχει δεχθεί πολλές αλλαγές μέχρι αυτή τη στιγμή είναι αυτός του OPEN, καθώς αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος , εντάχθηκε η Εύα Αντωνοπούλου και συνέβησαν “αναταράξεις” σε μερικά ακόμη τρανταχτά ονόματα. Παρόλα αυτά, την Δευτέρα 3/7 ανακοινώθηκε πως “έκλεψαν” από το ΣΚΑΙ ένα σημαντικό πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κολοκυθά, ο οποίος έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση “στην πλάτη του”, ενώ είναι και ο σύντροφος της Μαρίας Αναστασοπούλου, της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την σπάνια ανάρτησή της με εκείνον και πόσα χρόνια είναι μαζί).

Η ανακοίνωση του OPEN για τη νέα μεταγραφή
Το Open ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενημερωτικό του τομέα εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Κολοκυθά. Δημοσιογράφο, με υψηλή κατάρτιση και επιτυχημένη διαδρομή στο Mega και στον ΣΚΑΙ, όπου τα τελευταία χρόνια είχε την ευθύνη των ενημερωτικών εκπομπών.

πηγή: youweekly.gr