Τα κανάλια αυτό το διάστημα βρίσκονται σε συζητήσεις με πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, παρουσιαστές, δημοσιογράφους και όχι μόνο, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνίες για τις εκπομπές που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες, αλλά και για εκείνες που θα ξεκινήσουν με τη νέα σεζόν (δείτε εδώ ποιοι παίρνουν τη σκυτάλη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι).

Αυτό σημαίνει πως άλλοι αποχωρούν και άλλοι παραμένουν. Την Τετάρτη 5/7, λοιπόν, έγινε γνωστό, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πως μετά από 15 χρόνια συνεργασίας προέκυψε μία αποχώρηση βόμβα για το κανάλι του ΑΝΤ1. Η γυναίκα που επέλεγε τα ταλέντα του σταθμού πήρε την απόφαση να φύγει, σκεπτόμενη τις προτάσεις που μπορεί να έχει.

Ποια αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 15 χρόνια μετά
Ο λόγος για την Κατερίνα Παπαμερή, η οποία ακούει στον τίτλο της Talent Acquisition and Management και Casting Director, που στόχο είχε να βρίσκει τα νέα πρόσωπα και ταλέντα για κάθε πρόγραμμα, προωθώντας τα παράλληλα. Τα καθήκοντά της σταμάτησαν και επίσημα την Τρίτη 4/7 το βράδυ, με τον αποχαιρετισμό της να είναι ιδιαίτερα συγκινητικός για την ίδια και τους συναδέλφους της.

πηγή: youweekly.gr