Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 46χρονης Κουβανής τρανς, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα την περασμένη εβδομάδα.

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει ένα πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της άτυχης τρανς, που φαίνεται από κάμερες να κινείται μαζί της λίγο πριν η Άννα βρεθεί νεκρή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το συγκεκριμένο άτομο, ώστε να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις.

Παράλληλα, εξετάζονται σενάρια για το κίνητρο της δολοφονίας. Όπως δείχνουν τα στοιχεία από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμά της, όπως και από τη νεκροψία, το θύμα φαίνεται πως είχε προσωπικές, αλλά και οικονομικές σχέσεις με τον δολοφόνο. Αυτό που εκτιμούν οι Αρχές, είναι πως ίσως πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς ο δράστης κατακρεούργησε την άτυχη γυναίκα με 16 μαχαιριές στο στήθος, στον λαιμό, αλλά και στο πρόσωπο.

Το δεύτερο ενδεχόμενο που εξετάζεται, είναι ότι ο δράστης μπορεί να είχε οικονομικές διαφορές με την Άννα, καθώς πριν φύγει από το σπίτι, άρπαξε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα