Ποικίλα σχόλια έχει δεχτεί η Καίτη Φίνου, μετά τις δημόσιες αναρτήσεις της ενάντια στην απόφαση να στεφθεί ως Μις Ολλανδία ένα τρανς μοντέλο.

Μετά τα σχόλια που δέχτηκε στο Instagram, κάτω από τις αναρτήσεις της, η ηθοποιός, το θέμα συζητήθηκε στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όπως έγινε και στο «Καλοκαίρι Yes».

Η Μαριάντα Πιερίδη είπε on air: «Είμαστε στο 2023, οι άνθρωποι μπορούν να προσδιορίσουν το φύλο τους. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Εγώ βλέπω μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ ωραίο χαμόγελο».

Με ανάρτησή της τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Twitter, η ηθοποιός σχολίασε τα παραπάνω, γράφοντας:

«Είναι τραγικά τα μηνύματα όπως ο τόνος της φωνής σας, κυρία Πιερίδη, που αναφερθήκατε στο πρόσωπό μου σε προηγούμενη εκπομπή»΅.

Αντίθετη με τη στέψη τρανς μοντέλου ως «Μις Ολλανδία» είναι η Καίτη Φίνου, όπως φάνηκε μέσα από ένα ξέσπασμα που είχε στο Instagram, κάνοντας λόγο για τους αγώνες των γυναικών.

«Γιατί έγιναν τόσοι αγώνες για να ψηφίζουν οι γυναίκες, να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες, διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο 8 Μαρτίου……..γιατί λοιπόν έγιναν τόσες θυσίες; Για να βγει Μις Ολλανδία 2023 τρανς; με ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΡΙΟ(άρα άντρας)» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Instagram και τα σχόλια εναντίον της πήραν «φωτιά».