Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Πέμπτη 20/7 στις 21:15 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας του Άρη με την κυπριακή ομάδα Εθνικό Άχνας που θα διεξαχθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Prime σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

 

Η Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έρχεται στις ΗΠΑ και το Novasports θα είναι εκεί! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από τις 22-30 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova, έξι club της Premier League τα οποία θα αγωνιστούν στο νεοσύστατο Premier League Summer Series. Πέντε πολιτείες της Ανατολικής Ακτής στις ΗΠΑ (Φιλαδέλφεια, Ατλάντα, Ορλάντο, Χάρισον, Λάντοβερ) θα φιλοξενήσουν εννέα αγώνες, καθώς οι Άστον Βίλα, Μπρέντφορντ, Μπράιτον, Τσέλσι, Φούλαμ και Νιούκαστλ θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να δώσουν σειρά φιλικών αναμετρήσεων. Και φυσικά, το Premier League Summer Series αποτελεί το….ορεκτικό πριν το… κυρίως μενού με την έναρξη του πρωταθλήματος της Premier League στις 11 Αυγούστου και οι συνδρομητές θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τους 380 αγώνες του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στον κόσμο, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, το κανάλι Novasports Premier League και τις εκπομπές Premier League Show.

 

Συναρπαστικό θέαμα περιμένει και τους φίλους του μπάσκετ με την τελική φάση FIBA U19 Women’s World Cup που διεξάγεται στην Ισπανία ενώ και για τους φίλους του τένις αναμένονται δυνατές συγκινήσεις στα κορτ με τα τουρνουά WTA 250 Hungarian Gran Prix, WTA 250 Palermo Ladies Open, WTA 250 Hamburg European Open, WTA 250 BNP Paribas Warsaw Open και WTA 250 Ladies Open Lausanne.

 

Οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την Παρασκευή 28 Ιουλίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν επιλεγμένους αγώνες από το πρωτάθλημα της 2.Bundesliga στη Γερμανία καθώς και από την Jupiler Pro League στο Βέλγιο. Την ίδια στιγμή, την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 19:00, θα παρακολουθήσουν το Pro League Super Cup 2023 στο Βέλγιο ανάμεσα στη νταμπλούχο Αντβέρπ και στη φιναλίστ του Κυπέλλου Μαλίν.

 

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.