Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ένας 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης. Ο καθ’ ομολογίαν 29χρονος δολοφόνος του πήρε το αίμα του θύματος με σφουγγάρι και έγραψε στον τοίχο του διαμερίσματος «Παιδεραστής 1» ενώ είπε στις Αρχές πως ο άνδρας προσπάθησε να τον βιάσει.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής (21/7) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με παρουσιαστές τη Στέλλα Στυλιανού και τον Νικήτα Κορωνάκη ο 64χρονος ήταν δεμένος από τον λαιμό και έφερε τραύμα από μαχαίρι ενώ το πτώμα του ήταν σε μία «λίμνη» αίματος.

Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως συναντήθηκε με τον 64χρονο στον σιδηροδρομικό σταθμό και πήγαν στο σπίτι του για να εκτελέσει ο ίδιος με αμοιβή κάποιες εργασίες. Τότε κατά τον άνδρα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του επιτέθηκε για τον βιάσει και εκείνος τον σκότωσε με μαχαίρι το οποίο πήρε από την κουζίνα.

Ο 29χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης χθες με το μηχανάκι του θύματος, όπου και παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές.

Ισχυρίζεται ότι σκότωσε και δύο αλλοδαπούς
Ακόμη δύο εγκλήματα είπε στις Αρχές ότι διέπραξε λίγες μέρες πριν, ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 64χρονου στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο 29χρονος είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί το 2022.

Ο 29χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε 64χρονο, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.