Tρεις ήταν τελικά οι απόπειρες παγίδευσής του από το Predator, όπως ανακοίνωσε στην Ολομέλεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως έλαβε επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), στην οποία ο επικεφαλής Κωνσταντίνος Μενουδάκος τον ενημερώνει ότι οι απόπειρες έγιναν στις 16/9/2021, 21/9/21 και 20/10/21. Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε όλα τα θύματα που κατέχουν θέσεις ευθύνης να ενημερώσουν τη Βουλή και τον ελληνικό λαό για την επιστολή που έχουν λάβει.

Συνολικά θύμισε πως η αρχή έχει μιλήσει για 87 παρακολουθήσεις συνολικά. Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης “το ερώτημα είναι ένα: Ποιοι είχαν στήσει αυτό το παράκεντρο εξουσίας και χρησιμοποιούσαν το Predator” και “πόσες ήταν οι διαβολικές συμπτώσεις εκτός από μένα τον κ.Κουκάκη και την κ.Σίφορντ”.

Επιπλέον, ζήτησε από τη Δικαιοσύνη να διαλευκάνει ποιοι είχαν στήσει το παράκεντρο του Predator και πόσοι ήταν οι παράλληλα παρακολουθούμενοι από ΕΥΠ – Predator, επισημαίνοντας “υπηρετώ με πίστη την διαφάνεια και την αξιοπιστία στην πολιτική” μιλώντας για συνθήκες “παρακμής του πολιτικού ήθους”.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής ήταν γνωστή μία απόπειρα παγίδευσης, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021. Το μήνυμα έγραφε επακριβώς: «Να δούμε λίγο σοβαρά το θέμα φίλε, έχουμε να κερδίσουμε» και ακολουθούσε ο σύνδεσμος, ο οποίος ήταν παραποίηση ιστοσελίδας.