Ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης  με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ζήτησε συγνώμη για το ζεϊμπέκικο του την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται απο τις πυρκαγίες που κατακαίνε στο πέρασμα τους οτι βρίσκουν.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαινόταν να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ στη ΝΔ υπήρξε έντονη ενόχληση για το timing του χορού, καθώς η χώρα έδινε μάχη με τις φωτιές.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης αναφέρει:
«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους.
Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.
Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου. Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα.»