Ένας 79χρονος άνδρας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΜΠΑΤΗ» Παλαιού Φαλήρου.

Ο ηλικιωμένος κολυμβητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαρωνικού που διενεργείται προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός εντοπίστηκε από τη θαλάσσια περιοχή λιμένα Σταυρού κι ένας 56χρονος. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταλήξει. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού διενεργείται προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Ακόμη, ένας αλλοδαπός 41 ετών τραυματίστηκε σοβαρά στη θαλάσσια περιοχή «ΑΣΤΡΙΣ» Θάσου. Άμεσα στο σημείο έσπευσε στέλεχος του λιμενικού και κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας έκανε βουτιά από ύψος 2 μέτρων αλλά χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο. Τον τουρίστα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τέλος στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Τέλος, ένας 73χρονος που βρισκόταν σε ιστιοφόρο σκάφος, αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή «ΚΑΤΡΑΜΟΝΗΣΙ», απέναντι από τη Βούλα, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Άμεσα στην περιοχή κατέπλευσε περιπολικό του λιμενικού, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε στην περιοχή της Βούλας, από όπου διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για ιατρικές εξετάσεις, ανακτώντας, ευτυχώς, τις αισθήσεις του.