Στα όριά τους φαίνεται πως έχουν φτάσει κάτοικοι στον Έβρο, με οχήματα διακινητών να κινούνται για χιλιόμετρα, στο αντίθετο ρεύμα, της Εγνατίας οδού, προκειμένου να αποφύγουν τα μπλόκα, σκορπώντας τον τρόμο στους άλλους οδηγούς.

«Το να υπάρχει κίνηση ανάποδα στην κυκλοφορία και να έχουμε θανάτους συνανθρώπων μας είναι κάτι τρομερό, είναι κάτι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το αφήσουμε να εξελιχθεί», σημείωσε μιλώντας στο OPEN ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.

Τα περιστατικά είναι συνεχή: σήμερα το μεσημέρι, ένα μπλε Qashqai, κινούνταν ανάποδα στην Εγνατία Οδό, από Αλεξανδρούπολη με κατέυθυνση προς Κομοτηνή, με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

Τα διόδια της Μέστης έκλεισαν για ευνόητους λόγους και μετά από καθυστέρηση 20 περίπου λεπτών, άνοιξαν και πάλι, ενώ λίγο αργότερα έκλεισαν τον Κόμβο της Εγνατίας βόρεια της Αλεξανδρούπολης, αλλά και της Μάκρης, στο ρεύμα προς Κομοτηνή, όπως αναφέρει το e-evros.gr.

Υπήρξε όμως και ένα άλλο περιστατικό: Στον κόμβο Αρδανίου, ένα όχημα λευκού χρώματος, πιθανώς κλεμμένο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN και φαίνεται στο σχετικό βίντεο, περνάει το μπλόκο, ενώ στην προσπάθειά του ο αστυνομικός να το σταματήσει, παραλίγο να τον παρασύρει.

Χαρακτηριστικό είναι βίντεο που δημοσιεύει το e-evros.gr

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=6390060481093096

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr