Σε άλλη μια επιχείρηση της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, συνελήφθησαν τη Δευτέρα σε βίλα, εννέα αλλοδαποί και έξι Έλληνες και κατασχέθηκαν μηχανήματα και ναρκωτικές ουσίες διαφόρων ειδών.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών ανέφεραν ότι στο οργανωμένο πάρτι το οποίο διεξαγόταν σε πολυτελή κατοικία του νησιού, συμμετείχε μεγάλος αριθμός καλεσμένων που έφταναν στην παραθαλάσσια βίλα οδικώς ή με ιδιωτικά σκάφη. Όταν επιβεβαιώθηκαν, ακολούθησε αιφνιδιαστικός έλεγχος και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που ερεύνησε τη βίλα ξετρύπωσε στους χώρους της και στην κατοχή των καλεσμένων 41,7 γραμμάρια κοκαΐνης, 28,3 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας 2CB, 9,5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, 6,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 5,5 χάπια ecstasy.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα ναρκωτικά και ένα πλήρες σύστημα μηχανημάτων αναπαραγωγής ήχου και φωτορυθμικών και πέρασαν χειροπέδες στους επτά υπευθύνους για την διοργάνωση του πάρτι και σε οκτώ πελάτες. Όλοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, με τους πρώτους να κατηγορούνται για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων και των προϋποθέσεων λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών και για διατάραξη κοινής ησυχίας και τους δεύτερους για κατοχή ναρκωτικών.