Συγκινεί η καθηγήτρια Αναστασία Γιακουμέλου με την ανάρτηση που έκανε για την περιπέτεια υγείας του γιου της, ευχαριστώντας δημόσια το ΕΚΑΒ, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και το Κέντρο Υγείας Σίφνου για την αερομεταφορά του τραυματισμένου παιδιού της από το νησί στην Αθήνα.

Το παιδί έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι κατά την παραμονή τους στη Σίφνο και χρειάστηκε να διακομιστεί στο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα. Στην ανάρτηση που έκανε μέσω Facebook η Αναστασία Γιακουμέλου περιγράφει στιγμή προς στιγμή τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης, 1 Αυγούστου.

Όπως αναφέρει, το παιδί διακομίστηκε επειγόντως με ελικόπτερο στην πρωτεύουσα. Άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ανήλικο και τον μετέφερε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις, που βγήκαν όλες «καθαρές».

«Πόσο περήφανη αισθάνθηκα για τη χώρα» δηλώνει η κ. Γιακουμέλου που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και μένει στο Μιλάνο, εξυμνώντας την ταχύτητα με την οποία διαχειρίστηκαν το περιστατικό τόσο στη Σίφνο όσο και στην Αθήνα και δημοσιεύοντας το ακόλουθο βίντεο:

face