Ο 53χρονος που ξυλοκόπησε σχεδόν μέχρι θανάτου την 44χρονη αστυνομικό σύζυγό του στο σπίτι τους στη Λάρισα δήλωσε μετανιωμένος.

Ο επιχειρηματίας Κ.Μ. πέρασε το κατώφλι της ανακρίτριας, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ φίλοι και οικείοι τον αποδοκίμασαν κατά την άφιξή του στο δικαστικό μέγαρο.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, κι ότι αυτό που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο, φέρεται να ήταν ένα μήνυμα στο κινητό της παθούσης.

«Φώναζε στη μαμά, δεν τον είχαμε δει να τη χτυπάει»
Μάλιστα, όπως είπαν ακόμα και τα παιδιά τους, ο 53χρονος ζήλευε παθολογικά την 44χρονη αξιωματικό της ΕΛΑΣ και προκαλούσε επεισόδια στο σπίτι, κυρίως λεκτικά, αφού όπως φέρονται να είπαν στους ψυχολόγους της αστυνομίας, «δεν είχαμε δει τον μπαμπά να χτυπά τη μαμά. Φώναζαν και τσακώνονταν, αλλά δεν είχαμε δει κάτι, δεν τον είχαμε δει να την χτυπάει. Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα».

Κούγιας: Ανέλαβε με αιχμές την υπεράσπιση του κατηγορούμενου
Πλέον απομένει η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για το αν θα κριθεί προφυλακιστέος, την ώρα που την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας που ζητάει την αναβολή της σημερινής διαδικασίας έτσι ώστε να παρίστατο κι ο ίδιος στην απολογία.

Ο δικηγόρος τονίζει στο μακροσκελές δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ότι υπήρξε μεροληπτική στάση κατά την προανάκριση από τους συναδέλφους της παθούσης κι έπλεξε το εγκώμιο του κατηγορούμενου χαρακτηρίζοντάς τον «απόλυτα έντιμο άνθρωπο, τέλειο πατέρα και σύζυγο».