Ο 53χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του στη Λάρισα οδηγείται στη φυλακή  ύστερα από την απολογία του και κατόπιν σύμφωνης γνώμης ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Νωρίτερα κατά την απολογία του, πριν την οποία αποδοκιμάστηκε κατά την είσοδό του στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας, ο Κ.Μ. φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτρια ότι «θόλωσα από θυμό, είμαι απαράδεκτος, δεν ήθελα να την σκοτώσω» και δήλωσε μετανιωμένος για τον άνανδρο ξυλοδαρμό της 43χρονης αστυνομικού.

«Θόλωσα από θυμό, δεν ήθελα να τη σκοτώσω»
Σύμφωνα με τα onlarissa, ο επιχειρηματίας φέρεται να είπε κατα την απολογία του: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, που είδε το αίτημά του για αναβολή της σημερινής διαδικασίας να πέφτει στο κενό κι έτσι, όπως όλα δείχνουν, θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην υπόθεση, όταν θα οριστεί η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά της συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, 43χρονης αξιωματικού της ΕΛΑΣ.