Την παραίτησή του από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε ο Δημήτρης Δουρής, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ικαρίας, με μια ανάρτηση στην οποία χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς.

Στη μακροσκελή ανάρτησή του, ο Δ. Δουρής περιγράφει τα όσα διαδραματίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για τάσεις που σπαράσσονται για την εξουσία αλλά και για στελέχη που ανταλλάσσουν ύβρεις.

«Ντρέπομαι, αρνούμαι», είναι λέξεις που χρησιμοποιεί ο κ. Δουρής προκειμένου να μιλήσει για τις εσωκομματικές εξελίξεις.

«Ντρέπομαι για τις αφελείς πολιτικά δηλώσεις υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος» λέει επίσης, και προσθέτει αιχμηρά: «Η κεντρική συλλογικότητα του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να ακουμπήσει τον παλμό των ανθρώπων της αριστεράς, της δημοκρατίας και κυρίως της ηθικής. Βαδίζει την οδό της αφασίας και της απωλείας».

Εκφράζει, επίσης, τον φόβο «ότι το ακέφαλο κόμμα ψάχνει να εκλέξει την κεφαλή του και όταν θα εξελίσσονται οι εσωκομματικές διαδικασίες θα διαπιστώσουμε ότι το κόμμα εκτός από ακέφαλο είναι και ασώματο», και διερωτάται:

«Αλήθεια, γιατί είναι ακόμα στη θέση τους δημοσιογραφικά στελέχη των κομματικών εντύπων, που παριστάνουν τους κλακαδόρους υποψηφίων, περιφέροντας στο δημόσιο διάλογο ντενεκέδες με φέτα;»

Για να καταλήξει: «Αυτά που διαδραματίζονται σήμερα στο κόμμα όχι μόνο δεν με εκφράζουν, αλλά με βρίσκουν τελείως αντίθετο»

Δείτε την ανάρτηση