Για τις εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης της 43χρονης αστυνομικού από τον 52χρονο σύζυγό της στη Λάρισα μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία ιατροδικαστικής έκθεσης.

Όπως είπε ο κ. Κραββαρίτης, ο λόγος που δεν υπάρχει ακόμα ιατροδικαστική έκθεση δεν είναι επειδή έχει καθυστερήσει, αλλά, σύμφωνα με τον ίδιο, η απουσία της οφείλεται στην κατάσταση της υγείας του θύματος, που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο ιατροδικαστής δε, ανέφερε πως η Εισαγγελία ήταν ενήμερη πως την ώρα που ο δράστης απολογούνταν δεν θα ήταν έτοιμη η ιατροδικαστική έκθεση.

«Ως όφειλα λοιπόν πρέπει να συνεχίσω να ελέγχω την κατάστασή της και την μετεγχειρητική της πορεία, γιατί όλα αυτά σχετίζονται με το συμβάν», ανέφερε ο ιατροδικαστής, ενώ σχετικά με τα τραύματα που φέρει η γυναίκα σημείωσε: «Δεν έχω απαριθμήσει ακόμη όλες τις κακώσεις, αλλά έχω δώσει μια αδρή εικόνα. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται μόνο στην μικροσκοπική μου εκτίμηση, αλλά και στα ευρήματα της απεικονιστικής εξέτασης η οποία ως πιο ενδελεχής, ανέδειξε και κακώσεις από τα εσωτερικά όργανα».

Η παρέμβαση του κ. Κραββαρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό έγινε στο πλαίσιο τοποθέτησης του συνηγόρου του 52χρονου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος στην εκπομπή Alpha Τώρα έκανε λόγο για μεροληπτική στάση από την αστυνομία, ενώ τόνισε πως ο πελάτης του θα έπρεπε να παραπεμφθεί για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.