Τρεις Έλληνες συνελήφθησαν από τις Αρχές για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Μάλιστα οι 2 Έλληνες είναι γνώριμοι στις Αρχές. Ο πρώτος Τ.Ι. είναι 27 ετών, έχει συλληφθεί 4 φορές και θεωρείται σκληροπυρηνικός.

Στις 6 Νοεμβρίου 2021 είχε σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, εμπρησμό , έκρηξη, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ληστείες , φθορά ξένης ιδιοκτησίας, νόμο περί όπλων (φωτοβολίδων και βεγγαλικών) και εγκληματική οργάνωση. Είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του, συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος ωστόσο είχε αποφυλακιστεί με όρους .

Στις 7 Απριλίου 2019 συνελήφθη μαζί με πέντε ακόμα άτομα για το νόμο περί όπλων. Στην κατοχή τους μαχαίρια και κουκούλες full face.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2019 συνελήφθη μαζί με άλλα πέντε άτομα από άμεση δράση για ληστεία, νόμο περί εξωσχολικού αθλητισμού και περί όπλων. Με την χρήση βίας και αιχμηρού αντικειμένου είχαν αρπάξει από ένα νεαρό το τσαντάκι του με προσωπικά του έγγραφα. Στις 15 Μαρτίου 2018 συνελήφθη μαζί με άλλα 10-15 άτομα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια. Είχαν προκαλέσει φθορές σε κατάστημα με λοστούς.

Ο δεύτερος Έλληνας, Β. Θ., είναι 26 ετών και είχε συλληφθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2022 για το νόμο περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.