Ο σύνδεσμος των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Bad Blue Boys εξέδωσε ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου καλεί όλους τους φιλάθλους να επιδείξουν ενότητα και αλληλεγγύη στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Την ίδια στιγμή, γνωστοποιεί πως έξω από το γήπεδο θα υπάρχουν κουτιά συγκέντρωσης δωρεών για τους Κροάτες χούλιγκαν που είναι προφυλακισμένοι στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έθεσε σε διαθεσιμότητα τα φυσικά εισιτήρια για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ΑΕΚ (15/8, 21:00) και οι οπαδοί της έχουν δημιουργήσει ουρές στα εκδοτήρια προκειμένου να προμηθευθούν από τα εκδοτήρια ένα «μαγικό χαρτάκι».

Μπορεί οι αγώνες της κροατικής ομάδας με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αναμένονταν συναρπαστικοί ωστόσο η ζήτηση των εισιτηρίων από αυτούς που θέλουν να δουν από κοντά την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ προκύπτει για τους «λάθος λόγους», δηλαδή στη δολοφονία της 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Σημειώνεται ότι ο επίσημος λογαριασμός της κροατικής ομάδας στα social media, δημοσίευσε φωτογραφίες έξω από τα εκδοτήρια, όπου οι οπαδοί της Ντιναμό έχουν στήσει ουρές.