Από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Η εβδομάδα αυτή στιγματίζεται από τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα. Μία άκρως εκρηκτική χρονική περίοδος, με πολλή ένταση και ξαφνικά γεγονότα, όπου η συμμετοχή του Ουρανού προς τα Φώτα (Ήλιο και Σελήνη) θα δώσει αναπάντεχα γεγονότα και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Βέβαια, η θετική όψη του Ουρανού με τον Άρη και τον Ερμή την ίδια χρονική περίοδο θα απορροφήσει τη μεγάλη ένταση, αποφεύγοντας τις καταστροφικές συνθήκες. Θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη δεν σας επηρεάζει άμεσα, ενώ θα έχετε μια πολυπλοκότητα στην προσωπική σας ζωή. Το παρελθόν θέλει να κάνει την επανεμφάνισή του με κάποιον περίεργο τρόπο και εσείς θα αποδεχθείτε μια κατάσταση που μάλλον σας δημιουργεί περίεργα συναισθήματα. Ίσως μάλιστα οι συνθήκες βοηθήσουν να απαλλαγείτε από μια σχέση που σας έχει κουράσει. Για τους γονείς η περίοδος αυτή είναι αρκετά δύσκολη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη αυτή η περίοδος για εσάς, όπου οι σχέσεις σας θα γίνουν συγκινησιακές, ενώ θέματα οικογενειακά θα σας ταράξουν και θα σας γεμίσουν με αμφιβολίες. Οι ισορροπίες δεν είναι εύκολο να ανακτηθούν, αν λειτουργείτε παθητικά και αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται οι άλλοι με τις δικές τους επιθυμίες. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάτι καλό για εσάς, ιδίως αν μιλήσετε με ειλικρίνεια στον/στην σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πίεση αυτής της περιόδου είναι αρκετά έντονη και εσείς έχετε μπροστά σας μια κουραστική εργασιακή κατάσταση, που δεν ταιριάζει με το κλίμα του καλοκαιριού. Για εσάς που οδηγείτε, καλό είναι να μην είστε αφηρημένοι ή να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σάς βάζει σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τα συναισθήματά σας, αλλά και την οικονομική σας κατάσταση. Κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου νιώθετε ένα συναισθηματικό άδειασμα και μια έντονη δυσαρέσκεια με τα πρόσωπα που έχετε αποφασίσει κατά το παρελθόν να πορευτούν μαζί σας.

 

ΛΕΩΝ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, με τη Νέα Σελήνη να βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερό σας. Οι καταστάσεις δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε και εσείς βρίσκεστε πάντα έτοιμοι να δεχθείτε το καινούριο, εφόσον ο Ουρανός σάς έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να ζείτε με εκπλήξεις. Μέσα σε όλον αυτόν τον καταιγισμό των γεγονότων να θυμάστε ότι οι καλοί χειρισμοί θα σας βγάλουν από τα δύσκολα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πολύπλευρες πιέσεις που δέχεστε από παντού σάς έχουν εξαντλήσει αρκετά. Είστε σε μια αμυντική περίοδο, όπου οι σχέσεις και τα πρόσωπα που κάποτε έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, τώρα έχετε την επιθυμία να τα απομακρύνετε και να αλλάξετε συνθήκες και σχέσεις, έχοντας οδηγό την πείρα σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη δημιουργεί για εσάς αναθεωρήσεις στόχων, αλλά και αλλαγές στο φιλικό σας περιβάλλον, όπου μάλλον θα δημιουργηθεί μια έντονη αντιπαράθεση σε αυτόν τον τομέα. Ξαφνικές συνθήκες σάς φέρνουν πιο κοντά σε πρόσωπα από το παρελθόν, με άγνωστα αποτελέσματα και πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη και η δύσκολη όψη που δημιουργεί ο Ουρανός προς αυτή και τον Ήλιο σάς δυσκολεύει επαγγελματικά, όπως επίσης καταρρακώνονται σχέσεις και συνεργασίες. Οι συγκρούσεις με τους άλλους θα είναι επιζήμιες για εσάς και θα σας ξαφνιάσουν οι καταστάσεις που θα προκύψουν, κυρίως για εσάς του τρίτου δεκαημέρου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανταγωνισμός και η νευρικότητα των ημερών δεν θα είναι καθόλου καλοί σύμβουλοι για εσάς. Καλό είναι να αφήσετε στην άκρη τις υπερβολές σε οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητά σας και την υγεία σας και να υιοθετήσετε έναν πιο ήρεμο τρόπο έκφρασης. Οι επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν θα σας γεμίσουν με συναισθήματα, αλλά προσοχή μην πληγώσετε τα πρόσωπα που βρίσκονται τώρα στη ζωή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα κρύβει κάποιες εσωτερικές διεργασίες που είναι δύσκολο να τις αποφύγετε. Ίσως έρθουν τώρα στο μυαλό σας κάποια δυσάρεστα γεγονότα που δεν μπορείτε εύκολα να διαγράψετε και τώρα ήρθε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε. Αν όλο αυτό το περάσετε σαν μια αναγκαστική και θετική αποτοξίνωση που αφορά το παρελθόν, αυτό θα είναι η καλύτερη γιατρειά στα φαντάσματα που σας ακολουθούν ακόμη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι σημείο αναφοράς, ώστε να απομακρύνετε από κοντά σας τα πρόσωπα που είναι τοξικά για τη ζωή σας. Είναι τώρα η μεγαλύτερή σας ευκαιρία να ανταμείψετε τον εαυτό σας για ό,τι έχει κάνει έως τώρα και να του δωρίσετε υγιείς σχέσεις και πρόσωπα που δεν σας καταστρέφουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της περιόδου, γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε πάρα πολλές καταστάσεις που σας έχουν εξαντλήσει. Οι ανταγωνισμοί στις σχέσεις σας είναι κάτι που σας έχει κουράσει, αλλά και ο επαγγελματικός τομέας σάς δημιουργεί έντονες καταστάσεις, που με δυσκολία αντιμετωπίζονται. Προσοχή στην υγεία σας, που μάλλον είναι ο σάκος του μποξ για ό,τι νιώθετε μέσα σας και δεν βρίσκει άλλον παραλήπτη να εκτονωθεί.