Αρχίζει να αναδύεται η αλήθεια στην υπόθεση της φονικής επίθεσης χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έπεσε νεκρός ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν ξένο DNA στα ρούχα του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, αν και ο εντοπισμός του δολοφόνου δεν έχει ακόμα επιτευχθεί. Όπως αναφέρουν tanea.gr, έχουν κατασχεθεί περίπου 60 αντικείμενα και συλλεχθεί περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξουν αντιστοιχίσεις με πρόσωπα που τα κατείχαν.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι DNA του 29χρονου Μιχάλη ίσως εντοπιστεί σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια τα οποία έχουν εντοπιστεί και έχουν κατασχεθεί. Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη.

Μέλος των BBB με μαχαίρι

Η κροατική εφημερίδα «Nacional» επικαλούμενη έγγραφο της ελληνικής αστυνομίας, αποκαλύπτει ότι οι ακροδεξιοί των Bad Blue Boys συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας που οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου.

Οι ακροδεξιοί χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατάλαβαν ότι κατά την επιδρομή τους στην Αθήνα είχαν γίνει αντιληπτοί από την αστυνομία και κατάφεραν να της ξεφύγουν ώστε να φτάσουν πάση θυσία κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στην κατοχή του P. L., γεννημένο το 2000, έκτο στη λίστα των συλληφθέντων, η ελληνική αστυνομία βρήκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι σε ασημί χρώμα με μαύρη λαβή, μήκος λεπίδας 8 εκατοστά και συνολικό μήκος 18 εκατοστά.

Επίσης βρήκε ένα άλλο μαχαίρι στην κατοχή του E. L. γεννημένο το 2001 κάτοικο Αθηνών με αλβανικά έγγραφα. Μαζί του είχε και ένα μαύρο μεταλλικό πτυσσόμενο μαχαίρι, με μήκος λεπίδας 9 εκατοστά, συνολικό μήκος 20 εκατοστά.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα των νέων δεν πήρε μόνη της την απόφαση να βρεθεί στην Ελλάδα, φτάνοντας στο γήπεδο της ΑΕΚ και να προχωρήσει σε επεισόδια. Φαίνεται πώς κάποιος τους οδήγησε οργανωμένα, και ενδεχομένως να τους χρηματοδότησε.