H Ελληνική Αστυνομία, συνέλαβε στην περιοχή του Γκύζη, Έλληνα οπαδό για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα για την φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την οποία επήλθε η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Πρόκειται για οπαδό ελληνικής ομάδας, 43 ετών και φέρεται να ταυτοποιήθηκε από το οπτικό υλικό που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές από τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε συμμετάσχει σε διάφορα επεισόδια στο παρελθόν με οπαδικά κίνητρα και μάλιστα είχε τραυματιστεί και ο ίδιος σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.

Η Αστυνομία τον «τοποθετεί» στην ομάδα των εγκεφάλων της υπόθεσης έχοντας αρχηγικό ρόλο στην επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες φαίνονται μερικοί ως «στρατηγοί» να κατευθύνουν τους εν δυνάμει δολοφόνους στην επίθεσή τους σαν κανονικό τάγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ήταν σε απευθείας συνεννόηση με τους Κροάτες όντας εξ αρχής ένας από τους οργανωτές της επίθεσης. Η ΕΛ.ΑΣ. καταλήγει πως εκείνος ήταν που τους έδειξε πως θα έρθουν στην Ελλάδα, αλλά και πως θα κινηθούν στην Αθήνα. Παράλληλα, οι Αρχές δεν αποκλείουν την περίπτωση να είναι ο «εφοδιαστής» των Κροατών με σουγιάδες, ρόπαλα, σιδηρολοστούς, βεγγαλικά.