Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Η ανάρτηση του κ. Μπάμπη Σιάτρα επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ της διαδικτυακής εφημερίδας Political που κυκλοφορεί από νωρίς το πρωί.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπάμπης Σιάτρας έγραψε στο facebook: 

«Φίλες και φίλοι, με τους περισσότερους και τις περισσότερες από εσάς γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια.
Μπορεί να συμφωνούμε ή να διαφωνούμε,αλλά γνωρίζετε ότι πάντα έχω ξεκάθαρες θέσεις και ενεργή συμμετοχή, ειδικά στα πολιτικά ζητήματα και σε ότι καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας.
Στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές θα καθοριστεί ποιος θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας και ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, που θα κληθούν να δώσουν τη μάχη για μια καλύτερη καθημερινότητα για εμάς και τα παιδιά μας.
Παρά το ότι έχουν απομείνει μόλις λίγες εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, αποφάσισα να δηλώσω παρών και να κατέλθω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής
(Αθήνα, Ζωγράφου, Βύρωνας, Καισαριανή, Ηλιούπολη, Δάφνη-Υμμητός, Ν.Φιλαδέλφεια-Ν.Χαλκηδόνα, Γαλάτσι).
Με τον Νίκος Χαρδαλιάς έχουμε μια προσωπική σχέση από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ , γνωρίζω πολύ καλά το πόσο έχει προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά κυρίως γνωρίζω ότι δίνεται με πάθος και αφοσίωση σε ό,τι κάνει.
Είμαι βέβαιος ότι με τη δική σας εμπιστοσύνη θα είναι ένας άξιος, εργατικός και πάνω από όλα αποτελεσματικός Περιφερειάρχης για να πάει η Αττική Μπροστά .
Γι’αυτό λοιπόν… μην ξεχνιόμαστε… Εκτιμώ απεριόριστα την αγάπη και την φιλία σας, αλλά τώρα χρειάζομαι και την ψήφο σας!
Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης: