Συνεχίζεται για 10η μέρα η μεγάλη φωτιά στον Έβρο και την ώρα που στο διάβα της κατακαίει οτι βρίσκει, στα social media αναρτήθηκε  ένα βίντεο που φαίνεται να δείχνει μία ακόμη «σύλληψη» μεταναστών από πολίτες, λίγες  μόλις ημέρες μετά το περιστατικό με τους 13 μετανάστες που κρατούσαν παράνομα σε τρέιλερ.

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές.


Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός και η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;», ακούγεται να λέει ένας άντρας στο βίντεο.

Ο άντρας που φέρεται να ανάρτησε αρχικά το βίντεο σε ανάρτησή του στο Facebook στη συνέχεια έκανε λόγο για «τα παιδάκια του Σόρος» που «δεν ξέρουν πού είναι ο Έβρος» και ήρθαν να τους «βγάλουν φασίστες».