Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα το οποίο διέπραξε χθες το βράδυ ένας 45χρονος ασθενής που νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας ο οποίος ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ σκότωσε μια 63χρονη επίσης ασθενή χρησιμοποιώντας στυλό και μαχαιροπίρουνα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, ο δράστης έβγαλε τα μάτια στην ασθενή.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ όταν ο δράστης μπήκε στο δωμάτιο που κοιμόταν η ασθενής και την κάρφωσε 12 φορές με τα αιχμηρά αντικείμενα στο λαιμό και στο πρόσωπο προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες ιστοσελίδας, ανέφερε ότι ο γιος του ήταν ένα άγιο παιδί και δεν γνωρίζει τι έπαθε το μυαλό του, τι του έβαλαν εκεί και έβλεπε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε… “μάγισσες”.

Την έρευνα για τη δολοφονία της 63χρονης, η οποία νοσηλευόταν από το απόγευμα της Πέμπτης με ψυχιατρικά προβλήματα, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας ενώ για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.