Άρθρο της Θεόπης (Πόπης) Δομάζου

Από το 2019 είμαι εκλεγμένη δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας και η δίψα μου για συνεισφορά για την πόλη μου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ανεξήγητο; Δε νομίζω. Άλλωστε όταν αγαπάς και σέβεσαι το μέρος που ζεις, έχεις ανάγκη να βοηθάς, να συνεισφέρεις και να βελτιώνεις τις ζωές των κατοίκων της Αθήνας μας.

Η μεγάλη μου αγάπη, ακούει στο όνομα Αθήνα. Είναι η πόλη μου. Είναι η πόλη που γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι. Είναι η πόλη, που αγαπώ να βλέπω να εξελίσσεται και να αποτελεί σημείο αναφοράς τόσο για τους κατοίκους της όσο και για τους ξένους που την επισκέπτονται. Αυτό απαιτεί φρεσκάδα ιδεών, μα πάνω από όλα ανιδιοτελή αγάπη και όρεξη για σκληρή δουλειά, κάτι που η αλήθεια και η σύγχρονη οπτική ματιά του Κώστα Μπακογιάννη, μπορεί να εκφράσει και να υλοποιήσει με επιτυχία.

Η Αθήνα, η Αθήνα μας, οφείλει και πρέπει να γίνει ζωντανή, λειτουργική και ταυτόχρονα φιλόξενη πόλη. Μια πόλη που θα εξασφαλίζει και την ασφάλεια. Μια πόλη με περισσότερο φως, χρώμα, καθαριότητα και ζωντάνια.

Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον Κώστα Μπακογιάννη για την τιμή που μου έκανε να μου δείξει εμπιστοσύνη εκ νέου, και να είμαι μέρος του οράματος του. Ενός οράματος, που με κάνει να είμαι αισιόδοξη αλλά και περήφανη, που μετέχω σε ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ένα εγχείρημα, αρκετά δημιουργικό και ταυτόχρονα αρκετά συγκινησιακό. Δε θέλω να υποσχεθώ πολλά πράγματα, μα μονάχα να δώσω το λόγο μου, πως θα αγωνιστώ, όπως έκανα μέχρι και σήμερα, και θα δουλέψω σκληρά, με πείσμα και μπόλικη αγάπη για την πόλη μου.Για μια Αθήνα, ανθρώπινη, ευρωπαϊκή, φωτεινή, καθαρή, ασφαλή. Για μια Αθήνα, που θα μπορεί να ξανά επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν και την επισκέπτονται να μπορούν να παράγουν όμορφες εικόνες και να χαίρονται να τη ζουν καθημερινά.

Γιατί η Αθήνα, είναι μια πόλη μοναδική και πολύχρωμη και απαιτείται να υπάρξουν άνθρωποι, που θα υπηρετήσουν αυτό το πλάνο με έμπνευση και πάθος, με αγάπη και ρεαλισμό, με αφοσίωση και δημιουργικότητα.

Η αναγέννηση της Αθήνας, μας έχει ανάγκη όλους μαζί, και το οφείλουμε και στους νέους αυτής της πόλης να παλέψουμε για αυτό. Το οφείλουμε και στη χώρα μας, να έχει την πρωτεύουσα που της αξίζει.

Ένα ευρωπαϊκό σημείο αναφοράς, για την Αθήνα του μέλλοντος.

Η Θεόπη (Πόπη) Δομάζου γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι κόρη του Μίμη Δομάζου, του στρατηγού του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού. Είναι πρόεδρος του ΑΘΗΝΑ 9,84 Και τ. Πρόεδρος στην Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων ( ΔΑΕΜ ).

Αποφοίτησε από τη Δημοσιογραφική Σχολή του ΑΝΤ1 στο ραδιόφωνο στο οποίο εργάστηκε για 10 χρόνια. Ακολούθησε ο ΑCTION fm και o HiT 88.9 μέχρι και σήμερα.

Μαζί με τον πατέρα της δημιούργησαν την πρώτη Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα στην οποία τα παιδιά προπονούνται δωρεάν προσφέροντας εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα τροφές στους αδέσποτους φίλους μας.

Στη δημοσιογραφική της πορεία ασχολήθηκε με πολιτιστικά και αθλητικά θέματα. Έχει παρουσιάσει εκδηλώσεις όπως τα: «Special Olympics», ο «Δικός μου Μαραθώνιος», «Μαζί για το Παιδί», «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος», συναυλίες και παρουσιάσεις βιβλίων σε όλη την Ελλάδα, όπως το λεύκωμα “Μίμης Δομάζος – Μυστικά και Άλλες Αποκαλύψεις”.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παρασκήνιο»