Μετά τη μετάδοση των φιλικών προετοιμασίας της Εθνικής, το μπάσκετ επιστρέφει στο ACTION 24, με τη μετάδοση του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, το οποίο έχει καταστεί πλέον θεσμός, και το Nick Galis International Tournament“. Ο νέος Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν θα είναι παρών και στις δύο διοργανώσεις, δίνοντας στο κοινό μια… γεύση από την ομάδα της νέας εποχής.

ToNick Galis International Tournament θα φιλοξενηθεί στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας στη Ρόδο (15-17 Σεπτεμβρίου), προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και εκτός από το τριφύλλι, συμμετέχουν η Φενέρμπαχτσε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. To ACTION 24 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τουρνουά και φέρνει στους δέκτες σας τις σπουδαίες αναμετρήσεις με… άρωμα Euroleague.

Μια εβδομάδα αργότερα (το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου), η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διοργανώνει στο ΟΑΚΑ το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Εκτός από τους πράσινους, συμμετέχουν η Αναντολού Εφές, η Παρτιζάν και η Μπάγερν Μονάχου. Το ACTION 24 θα μεταδώσει ζωντανά και αποκλειστικά και αυτές τις μπασκετικές «μάχες» που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό τεστ ετοιμότητας για τους τέσσερις αντιπάλους, ενόψει της νέας σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο ACTION 24, καθώς εδώ, η αθλητική δράση δεν σταματά!

 Ζωντανά και αποκλειστικά μόνο από το ACTION 24