Με τις σφοδρές βροχοπτώσεις, λόγω της κακοκαιρίας Daniel, να έχουν προκαλέσει σειρά προβλημάτων, σε μία απέραντη λίμνη έχει μετατραπεί η Λάρισα.

Η κατάσταση που επικρατεί με τις πλημμυρισμένες εκτάσεις και τον τεράστιο όρκο του νερού στον άξονα Πλατύκαμπος, Χάλκη, Νίκαια και γενικότερα στην πεδιάδα που έχει πλημμυρίσει, δημιουργεί έντονη ανησυχία για τις ανατολικές – νοτιοανατολικές συνοικίες της πόλης.

Από τα ξημερώματα, οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα. Από νωρίς το πρωί, μηχανήματα του Δήμου και της ΔΕΥΑΛ βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή, ενώ στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Πρασίνου, στο Φυτώριο του Δήμου, υπάλληλοι του Δήμου γεμίζουν σάκους με άμμο, για την ενίσχυση της τάφρου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Με δεδομένη την πρόβλεψη για συνέχιση των βροχοπτώσεων μέχρι και αύριο, Πέμπτη, συστήνεται περιορισμός των μετακινήσεων κατά την εκδήλωση των φαινομένων.

Επιπλέον, προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων παρατηρούνται στον οικισμό Κάστρο, της κοινότητας Ραχούλας στην Δημοτική Ενότητα Κοιλάδας.