Το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου εφοδιάζεται με νερό από τα κολυμβητήρια της πόλης, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υδροδότησης λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel.

Η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και υδροφόρες κατάφερε το απόγευμα της Πέμπτης να εφοδιάσει το νοσοκομείο με νερό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του καθώς τα προηγούμενα 24ωρα υπήρχαν διακοπές και οριακές καταστάσεις στο νοσοκομείο.

Χωρίς καθαριότητα και αποστείρωση δεν γίνεται
Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, το νερό είναι σημαντικό για βασικές λειτουργίες των νοσοκομείων, όπως η καθαριότητα και η αποστείρωση των εργαλείων.

Η κακοκαιρία Daniel οδήγησε οριακά στην κατάρρευση του νοσοκομείου λόγω της διακοπής υδροδότησης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τονίζεται πως «το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, έχει πλήρη επάρκεια νερού, διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες».

Αποκαταστάθηκαν όλες οι λειτουργίες του νοσοκομείου
Τώρα πια αποκαταστάθηκαν οι λειτουργίες του νοσοκομείου καθώς την Τρίτη υπήρχε πρόβλημα και με τις χημειοθεραπείες σύμφωνα με τα όσα είπε o Kωνσταντίνος Μηνδρινός.