Ο εντοπισμός του σπιτιού των θυμάτων στη Λούτσα, σε μικρή απόσταση από το σημείο που δολοφονήθηκαν θεωρείται σημαντικό στοιχείο

Οι αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι των θυμάτων ψάχνοντας για DNΑ. Τα όποια δείγματα έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ και τα αποτελέσματα αναμένονται σύντομα.

Μέσα στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε ναρκωτικά, οι έρευνες ωστόσο συνεχίζονται.

Στο σπίτι στη Λούτσα φαίνεται ότι είχαν βρει καταφύγιο οι 6 Τούρκοι μαφιόζοι κυνηγημένοι από μέλη αντίπαλης συμμορίας, ύστερα από μια δολοφονία στη Γαλλία. Θεωρείται ότι και οι 6 ήταν συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Πώς παρέσυραν τους 6 σε «ραντεβού» θανάτου στη Λούτσα
Εικάζεται ότι οι 6 έφυγαν σαν κυνηγημένοι από το σπίτι στη Λούτσα, άρον άρον, έχοντας μαζέψει τα υπάρχοντά τους σε μερικές βαλίτσες οι οποίες και βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Ενδεχομένως τους είχαν στήσει παγίδα θανάτου.

Από την ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας τους κυνήγησαν και τους εγκλώβισαν στο σημείο όπου τους σκότωσαν.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν φέρεται να είναι νόμιμο και να ανήκει σε Γερμανό υπήκοο και φέρεται να πέρασε τα ελληνικά σύνορα τον περασμένο Αύγουστο από τον σταθμό των Ευζώνων μετά δηλαδή την δολοφονία στις γαλλικές Άλπεις

Οι ελληνικές αρχές είναι αισιόδοξες ότι θα καταφέρουν να βρουν τους δολοφόνους -εκτιμάται ότι ήταν τρεις με τέσσερις- που σκότωσαν με 60 σφαίρες τους έξι Τούρκους.

Ηδη στα συνοριακά περάσματα υπάρχει ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων και μεγαλύτερος έλεγχος για το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Την ίδια ώρα, χθες έγινε γνωστό ότι προχθές το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο Τούρκος που έβγαλε εισιτήριο μετά το φονικό και είχε δύο πλαστές ταυτότητες και τέσσερις κάλυκες.