Ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο δολοφόνος μετήχθη το πρωί του Σαββάτου στα δικαστήρια του Πειραιά, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Το ειδεχθές έγκλημα που έγινε επειδή όπως υποστήριξε ο δολοφόνος τον ενοχλούσαν τα αυτοκίνητα που πάρκαραν οι άνθρωποι του πάρκινγκ στη γειτονιά του, έχει σοκάρει το πανελλήνιο για την ωμότητα και την απανθρωπιά που επιδεικνύει ο άνανδρος 68χρονος, ο οποίος πυροβόλησε πισώπλατα τον 39χρονο Αλβανό υπήκοο, πατέρα τριών παιδιών κι ακολούθως στόχευσε με την καραμπίνα του, το κεφάλι του ξαπλωμένου θύματός του, για να σιγουρευτεί ότι θα ξεψυχήσει. Αδιαφορώντας για το τι έχει συμβεί, αποχώρησε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Το βίντεο της δολοφονίας

Όπως φέρεται να είπε ο εκ των αστυνομικών που τον συνέλαβαν, ο 68χρονος αμετανόητος δολοφόνος έλεγε όταν του περνούσαν τις χειροπέδες «τον έφαγα τον π…».

Ο 68χρονος ήταν γνωστός στη γειτονιά για τον εριστικό του χαρακτήρα κι όπως έλεγαν οι περίοικοι στα πηγαδάκια ύστερα από τη δολοφονία, «ήταν θέμα χρόνου» να γίνει κάτι αντίστοιχο, μιας κι ο ηλικιωμένος είχε προπηλακίσει κι απειλήσει γείτονες, πολλάκις στο παρελθόν.