Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, προέβη σε δημόσια καταγγελία εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, καθώς κατηγορεί τη δημοτική αρχή, ότι έχει μετατρέψει τις υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο.

«Κατά τις επισκέψεις μας, διαπιστώσαμε ότι αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο, χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, για να διακινεί εκλογικό υλικό και να σταυρώνει ψηφοδέλτια» υποστηρίζει ο Χάρης Δούκας.

«Η έκταση αυτής της πρακτικής είναι τέτοια που δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο, παρά να προβώ σε δημόσια καταγγελία. Την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου έπρεπε να δίνουν τη μάχη του καθήκοντος και της καθημερινότητας για τους πολίτες της Αθήνας, υποχρεώνονται να εμπλακούν στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπακογιάννη», προσθέτει.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων καλεί τον Κώστα Μπακογιάννη «να σταματήσει αμέσως αυτή την παράνομη και αθέμιτη πρακτική και να επιδείξει πολιτικό πολιτισμό, σεβασμό προς τους Αθηναίους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου”.Είναι – καταλήγει με δήλωσή του ο κ. Δούκας “θέμα ήθους, αρχών και Δημοκρατίας».