Ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό «κρατίδιο» που είπε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε στο OPEN οτι «ο κ. Κασσελάκης άθελα του προσέφερε υπηρεσίες, απέδειξε ότι το Κυπριακό πουλάει».

«Δεν θα κάτσω να αξιολογήσω το παιδί. Ο άνθρωπος έχει μπει στην πολιτική πρόσφατα. Δεν θα αξιολογήσω έναν άνθρωπο που είναι δυνητικά θα είναι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», πρόσθεσε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί».

«Άθελά του ανέδειξε ξανά την ύπαρξη αντανακλαστικών σε σχέση με το Κυπριακό», είπε ο πρέσβης σημειώνοντας επίσης ότι «είναι πολύ κρίσιμο, πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή που υπηρετούν ή θα υπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα, δεν μπορούν να γνωρίζουν τα θέματα όπως τα γνωρίζει ο μέσος πολίτης».

«Το ότι υπήρξε μία διόρθωση, ήταν μία κίνηση η οποία αναδεικνύει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία σου δίνουν μια σχετική ικανοποίηση. Δεν κρύβω την ανθρώπινη ανησυχία μου σε σχέση με το Κυπριακό», είπε επίσης προσθέτοντας ότι «πρέπει να ξέρουμε το Κυπριακό».