Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους και ένα νήπιο ηλικίας 3 ετών, καθώς και δύο τραυματίες, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στο 166ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, κοντά στην είσοδο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 66χρονος και επέβαιναν το νήπιο ηλικίας τριών ετών και μία γυναίκα 61 ετών, κινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα. Όμως, για άγνωστους ακόμα λόγους, το αυτοκίνητο του 66χρονου εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Στην συνέχεια, το αυτοκίνητο του 66χρονου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε αρχικά με ένα δεύτερο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών, ενώ κατόπιν συγκρούστηκε και με ένα τρίτο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε επίσης μία γυναίκα, ηλικίας 51 ετών.

Αμέσως μετά το τροχαίο έφθασαν στο σημείο επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους οδηγούς των τριών αυτοκινήτων, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και την 61χρονη, που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 66χρονο.

Στην συνέχεια, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθάσει στο σημείο του τροχαίου μετέφεραν τους πέντε τραυματίες στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλικίας τριών ετών και η 53χρονη οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Επίσης, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται τραυματισμένες η 61χρονη, που επέβαινε στο αυτοκίνητο του 66χρονου και η 51χρονη οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.

πηγή φωτογραφίας flamis.gr