Μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στοχοποιήθηκε και δέχτηκε επίθεση με αναμμένο τσιγάρο, όπως καταγγέλλει η μητέρα της, από 12χρονη συμμαθήτριά της, στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει στην επώνυμη καταγγελία της η μητέρα της 13χρονης, η κόρη της είχε μια παρεξήγηση με μια 12χρονη φίλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση της έδωσε ραντεβού.

Η 13χρονη πηγαίνει στο ραντεβού και δέχεται επίθεση με φωνές και ύβρεις από την 12χρονη και από άλλα 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονταν εκεί με αποκορύφωμα την πράξη της 12χρονης που έσβησε το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Οι γονείς της 13χρονης κάνοντας μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί έμαθαν από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 06/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

Όπως λέει η μητέρα της 13χρονης: «η κόρη μου δέχτηκε να την συναντήσει, μόλις έφτασε στο σημείο το κορίτσι ήταν εκεί με 5 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και με ύβρεις, απειλές και φωνές επιτέθηκε στην κόρη μου και το αποκορύφωμα αυτού ήταν να σβήσει το τσιγάρο που κάπνιζε πάνω στο στο στήθος της κόρης μου.

Πράττοντας τα δέοντα ως γονείς κάνοντας μήνυση στους γονείς και στο παιδί μάθαμε από την αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12 χρόνο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 6/09 σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής.

Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η πολιτεία, η κοινωνία που βαδίζει όταν τα παιδιά της ως μόνο όπλο τους έχουν το ξυλο και την βιοπραγία;»

πηγή seleo.gr