Επικαλέστηκε έλλειψη ενέργειας!

Αρνητική απάντηση στον  Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Έφη Αχτσιόγλου στις θέσεις που της πρότεινε κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή.

Μιλώντας με δημοσιογράφους η Έφη Αχτσιόγλου, σημείωσε ότι επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, εξηγώντας ότι ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει πότε έχει αντοχές. Όπως είπε η ίδια μετά από δυο χρόνια αντιπολίτευσης στην πρώτη γραμμή δεν έχει ενέργεια.

«Ειναι προσωπική απόφαση να μην αναλάβω κάποια υποχρέωση, έχει να κάνει με τις δικές μου δυνατότητες. Ένας πολιτικός πρέπει να ξέρει τι αντοχές έχει», σημείωσε.

«Θα είμαι εδώ, όποτε θέλει να μιλάμε. Ο ίδιος μου είπε για οποιαδήποτε θέση θέλω, δεν αρνήθηκα, εξαρχής ήταν γενική η κουβέντα, είπα ότι προσωπικά δεν μπορώ να αναλάβω κάποια θέση» πρόσθεσε. Το κλίμα μεταξύ τους ήταν εξαιρετικό, όπως δήλωσε εξερχόμενη η κ. Αχτσιογλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις και ως κόμμα και ως κοινοβουλευτική ομάδα, ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά το πέρας της συνεργασίας του με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο.

Η κατ΄ιδίαν συνάντηση Κασσελάκη-Φάμελλου διήρκεσε μιάμιση ώρα και ακολούθησε ενημέρωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινοβουλευτική λειτουργία του κόμματος.

Μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, των μελών του, ο Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα, ενημερώθηκε για όλη την λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, για τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

«Έχουμε πολύ δουλειά. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παράγει, από εδώ και πέρα, πολιτικές προτάσεις και μεταρρυθμίσεις, και ως κόμμα και ως Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά κυρίως και ως μέρος της κοινωνίας. Η κοινωνία θα είναι μέρος των λύσεων, διότι το έχει ανάγκη και η οικονομία και η κοινωνία, και το μέλλον της χώρας. Ο Σωκράτης (σ.σ. Φάμελλος), ο Διονύσης (σ.σ. Καλαματιανός), κάνουν έναν τιτάνιο άθλο, για να μπορέσουν να προωθήσουν τις θέσεις μας και νομίζω, από εδώ και πέρα έχουν μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα και κοινωνία να τους υποστηρίξει και να πετύχουμε όλοι συλλογικά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.