Τη Βουλή επισκέφθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης  προκειμένου να συναντηθεί με τον Σωκράτη Φάμελλο και να επισημοποιηθεί να παραμονή του τελευταίου στη θέση του προέδρου της ΚΟ.

Στο τετ α τετ που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίστηκε ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να χρησιμοποιεί το γραφείου του Σωκράτη Φάμελλου, καθώς ο ίδιος δεν δικαιούται να έχει, βάσει του κανονισμού της Βουλής. Ουσιαστικά δόθηκε μία λύση, αντίστοιχη με αυτή που είχε επιλέξει ο Νίκος Ανδρουλάκης όταν είχε εκλεγεί πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ.

Μετά τη συνάντηση με τον κ.Φάμελλο ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της Βουλής Ολγα Γεροβασίλη και με βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στον 2ο όροφο του Κοινοβουλίου. Εκεί μιλώντας στους εργαζόμενους της ΚΟ είπε «συνεχίστε τη καλή δουλειά. Είστε η κοινοβουλευτική μας καρδιά, είμαι υπέρ του αθλητισμού άρα δεν θα χρειαστεί by pass».

Η επίσκεψη στην αίθουσα της Ολομέλειας
Η ξενάγηση στη Βουλή για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίστηκε με την επίσκεψη στην αίθουσα της Ολομέλειας του Κοινοβουλίου, εκεί που όπως φαίνεται δεν θα βρεθεί, τουλάχιστον όχι ακόμα, καθώς δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής και ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να παραιτηθεί κάποιος από τους τρεις βουλευτές επικρατείας και να πάρει τη θέση του.