Ο νεος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης αφού μπήκε με… ακροβατικά στο σχολείο ΑμΕΑ στην Καλλιθέα και αφού έκοψε από τις αναρτήσεις του την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου που τον ξενάγησε(!), σήμερα πήρε την απόφαση να απαντήσει με τρόπο προκλητικό σε όλα λέγονται.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάνει λόγο για προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης της επίσκεψής του στο σχολείο από τη ΝΔ και τα ΜΜΕ και υποστηρίζει ότι η υφυπουργός Παιδείας εμφανίστηκε στο σχολείο χθες απρόσκλητη.

«Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του.

Κασσελάκης για Μιχαηλίδου: «Ελπίζω να ντράπηκε»
Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε επίσης ότι «το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο», ενώ πρόσθεσε: «Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.

Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.

Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.

Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.»