Ο Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύντροφο του Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκεται στις Σπέτσες από την Πέμπτη και όπως έγινε γνωστό θα συμμετάσχουν την Κυριακή το πρωί στον αγώνα δρόμου που γίνεται στο νησί, στο πλαίσιο του Spetses Mini Marathon.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό πως διατηρεί σπίτι στις Σπέτσες και σε δηλώσεις που έκανε στο Mega φορώντας ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι ανέφερε ότι βρίσκεται στο νησί για αποφόρτιση και προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στο βίντεο που γύρισε στη Βουλή για να επιτεθεί στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι με την ενέργειά του έθεσε ένα θέμα παραγωγής πολιτικής, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέτει προτάσεις νόμου στο Κοινοβούλιο.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος φοβήθηκε και αυτό λέει πολλά. Φοβούνται ο λαός να έχει τη δύναμη στα χέρια του. Νομίζουν ότι θα αποφασίζουν σε κλειστούς διαδρόμους. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να αποδείξουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην κοινωνία και θα παράγει πολιτική από την κοινωνία» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι επέλεξε τα μέλη της ΑΔΑΕ μαζί με την ακροδεξιά. Ανατωτιέμαι αν αυτό το εγκρίνει ο κόσμος του Κέντρου» σημείωσε.