Τα αγαπημένα ιαπωνικά κόμικ (manga) και ιαπωνικά κινούμενα σχέδια (anime) μικρών και μεγάλων «ζωντάνεψαν» σήμερα Κυριακή 01/10 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διοργάνωση του AnimeCon: RUN Thessaloniki V.
Στον κατάμεστο χώρο του συνεδριακού κέντρου λάτρεις της ιαπωνικής τέχνης έδωσαν δυναμικό παρών για να απολαύσουν μια γιορτή αφιερωμένη στην ασιατική ποπ κουλτούρα. Έλληνες καλλιτέχνες εμπνευσμένοι από τα manga, cosplayers ντυμένοι με έμπνευση από διάσημους χαρακτήρες anime και εκθέτες με εμπορικούς πάγκους βρίσκονται στο AnimeCon: RUN Thessaloniki V, το οποίο διοργανώνεται για πέμπτη φορά και υποδέχεται τους απανταχού otaku (anime φαν) για μια μοναδική ιαπωνική εμπειρία.

Μιλώντας για τα anime και τα manga που κερδίζουν όλο και περισσότερους φαν στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, ο διοργανωτής της εκδήλωσης, Καρυοφύλλης Χρήστος Χατζόπουλος υπογραμμίζει μέσω της Karfitsa.gr ότι οι ήρωές τους είναι πρόσωπα με τα οποία μπορεί εύκολα να ταυτιστεί το κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στην karfitsa.gr