Σύντομη αλλά σε πολύ καλό κλίμα ήταν  η συνάντηση του Κώστα Ζαχαριάδη με τον Χάρη Δούκα, έπειτα από αίτημα του πρώτου, ο οποίος σημειώνεται πως μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στην εκλογές της Κυριακής για τον Δήμο της Αθήνας δήλωσε την στήριξή του στον Χάρη Δούκα, ο οποίος δίνει τώρα την μάχη του δεύτερου γύρου απέναντι στον νυν Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Και οι δύο στάθηκαν στο θέμα της αποχής και απηύθυναν κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Σημειώνεται πως η αποχή στην Αθήνα ήταν από τις μεγαλύτερες στη χώρα. Επιπλέον, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι το στοίχημα είναι να αλλάξει η διοίκηση στην Αθήνα και ότι όσοι υποψήφιοι έχουν μείνει εκτός δεύτερου γύρου πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και τόνισε ότι είναι απαράδεκτο πολιτικά να υπάρχουν παρατάξεις που να προτείνουν το λευκό ή το άκυρο.

Ο κ. Δούκας, ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων είπε σήμερα ότι η πρόταση του κ. Ζαχαριάδη τον τιμά και ότι απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις παρατάξεις στο Δήμο Αθηναίων για να υπάρξει η ανατροπή. Και μάλιστα κάνει ιδιαίτερο κάλεσμα στους νέους που τους αρέσουν, όπως έχει πει ο κ. Δούκας ή ανατροπές να προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες και να ψηφίσουν.