Τον τρόμο έζησε ένα 11χρονο παιδί στο Παλαιό Φάληρο, στα χέρια ενός άνδρα ο οποίος τον πλησίασε, τον ξυλοκόπησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο δράστης, ηλικίας περίπου 50 ετών, κινούμενος με το αυτοκίνητό του έξω από το κολυμβητήριο του Τροκαντερού, προσέγγισε απειλητικά τον 11χρονο και ένα συνομήλικο φίλο του. Τα δύο παιδιά περπατούσαν στο πάρκο της Μαρίνας του Φλοίσβου και αντιλήφθηκαν πως ένας μυστηριώδης άνδρας τους ακολουθεί.

Οι γονείς του 11χρονου κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου και σήμερα το πρωί οι Αστυνομικοί εντόπισαν έναν ύποπτο άνδρα τα χαρακτηριστικά του οποίου μοιάζουν με αυτά του δράστη της χθεσινοβραδυνής επίθεσης.

«Το παιδί λέει ότι μοιάζει πολύ με τον δράστη. Απλά είναι παλιά η ταυτότητα αυτού που βρήκαν, 15ετιας, και δεν είναι σίγουρος από τη φωτογραφία. Αλλά του μοιάζει πολύ. Είναι ένας κύριος γύρω στα 50. Ο άνθρωπος είναι τρελός και πρέπει να έχει και φάκελο αυτός από παρόμοιες επιθέσεις», αναφέρει ο πατέρας.