Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει του β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών, ανέφερε: «Πρέπει να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε και να εκλέξουμε τον Πτωχό περιφερειάρχη».

Ο κ. Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε απόψε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη στην Τρίπολη, τόνισε ότι ο Πτωχός διέψευσε αυτούς που πίστευαν ότι πρέπει να είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάποιος γνωστός για να εκλεγεί.

«Θα είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Να κάνουμε αυτή την προσπάθεια να τον εκλέξουμε και μεγάλη διαφορά» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός και τόνισε: «πιστεύουμε ότι οι επόμενοι περιφερειάρχες πρέπει να συμμερίζονται το ίδιο όραμα με την κυβέρνηση ως προς την αναπτυξιακή πορεία της περιφέρειάς τους. Θα διαχειριστούν ευρωπαϊκούς πόρους που αυτή η κυβέρνηση εξασφάλισε σε διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι πολίτες έδειξαν ότι εμπιστεύονται τη ΝΔ και τις επιλογές που έκανε. Θέλω να κερδίσουμε το μέγιστο αριθμό των περιφερειών την Κυριακή που έρχεται. Μια περιφέρεια που σίγουρα θα κερδίσουμε θα είναι η Πελοπόννησος».

23-10-12_0004__DPC4494