«Όχι απλώς η επίδοση είναι ήδη καλύτερη από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και καλύτερη από τις τελευταίες εθνικές εκλογές»

Την εδραία πεποίθησή του ότι η πολιτική κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας θα επικυρωθεί και στον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με την επικράτηση όλων των «γαλάζιων» υποψηφίων, αλλά και την αισιοδοξία του για την έκβαση του εκλογικού αγώνα στη Θεσσαλία, εκφράζει μέσω της «Political» ο Νίκος Ρωμανός.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κονιορτοποιεί το αφήγημα της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης για τα αποτελέσματα της κάλπης, επισημαίνοντας την απουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις πέντε από τις έξι μάχες που θα δοθούν στις περιφέρειες αλλά και την καθίζηση των ποσοστών του σε αρκετές περιοχές.

Όλα αυτά εν αντιθέσει με τις καθαρές νίκες των «γαλάζιων» υποψηφίων που εξασφάλισαν την εκλογή τους από την
πρώτη Κυριακή και μάλιστα με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με την επίδοση που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές.

Ο Νίκος Ρωμανός διαμηνύει ότι «αυτή η εικόνα επί της ουσίας αυξάνει για εμάς το μέγεθος της ευθύνης. Προσθέτει μεγαλύτερο βάρος στους ώμους μας για να αντεπεξέλθουμε στις αυξημένες προσδοκίες των πολιτών».

Διαβάστε τη συνέντευξη στο  www.political.gr