H ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τις πληγείσες περιοχές μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, τα οποία άπτονται και στην αρμοδιότητα του υπουργείου Εργασίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη.
Η υπουργός Τουρισμού – η οποία έχει αναδείξει τα προβλήματα στις πληγείσες περιοχές – εξέθεσε τα εργασιακά αιτήματα του ξενοδοχειακού κλάδου, τα οποία ο υπουργός Εργασίας άκουσε, υπογραμμίζοντας την πολιτική βούληση για την εξεύρεση λύσης με μέτρα στήριξης που θα προγραμματιστούν για το επόμενο διάστημα.
Η κυρία Κεφαλογιάννη ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της, για την επίλυση των προβλημάτων και την περαιτέρω στήριξη των ξενοδόχων στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας. Τέλος, συζητήθηκαν δράσεις του ΕΟΤ για προβολή και προώθηση των προορισμών που επλήγησαν.
Η σημερινή συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα  παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Τουρισμού Μύρωνα Φλουρή, καθώς και του προέδρου Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Αλέξανδρου Βασιλικού, του γενικού γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και του αντιπροέδρου ΕΟΤ Κωνσταντίνου Ζήκου. Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι πρόεδροι των Ενώσεων Ξενοδόχων της Θεσσαλίας.