Ο «άκαπνος» καθηγητής, «αχυράνθρωπος» της Κουμουνδούρου για την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τον τελευταίο έναν μήνα έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ο οποίος διεκδικεί την «καυτή θέση» από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Αγοραστό.

Μια υποψηφιότητα «χλιαρή», που δείχνει πως δεν μπορεί να σηκώσει το πολιτικό βάρος της περιοχής που κατά καιρούς δοκιμάζεται. Μια περιοχή που έχει ανάγκη λύσεις και ενότητα και όχι τοξικότητα.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ξαφνικά άρχισε να στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια περιφέρεια όπου δεν είχε κανένα πολιτικό έρεισμα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα πραγματικά γεγονότα στη Θεσσαλία. Ο κ. Κουρέτας αρχικά δεν είχε το «πράσινο φως» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν επιλογή του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια. Στην Κουμουνδούρου δεν τον ήθελαν ούτε ζωγραφιστό, αφού ξέρουν ότι ο άνθρωπος δεν έχει γνώσεις και εμπειρία δημόσιας διοίκησης!

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν διαπίστωσε το νέο στραπάτσο που ερχόταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αποφάσισε ξαφνικά να τον στηρίξει για να γλιτώσει τον επερχόμενο διασυρμό.

Διαβάστε το ρεπορτάζ  στο  www.political.gr