Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, η παράταξη του Χάρη Δούκα, καταγγέλλει τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα και συκοφαντία που δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Στελέχη του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα επιφυλάσσονται, όπως λένε, παντός νομίμου δικαιώματός τους και υποστηρίζουν μεταξύ άλλων:

«Την παραμονή της κάλπης, κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης προβαίνουν σε οργανωμένη προβοκάτσια, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών. Προσπαθούν με κάθε μέσο να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία της θητείας του κ. Μπακογιάννη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Αθηναίων και επιχειρώντας να χειραγωγήσουν την ψήφο τους.

Ο Συνδυασμός «Αθήνα ΤΩΡΑ Χάρης Δούκας» επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του. Οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική μας ομάδα. Την πιο ηχηρή απάντηση, όμως, θα τη δώσουν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι αύριο στις κάλπες».

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, νωρίτερα, είχε χαρακτήρισε με ανάρτησή του απολύτως ψευδές το μήνυμα προαναγγέλοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των αποστολέων του sms.

To πρωί ο Θάνος Πλεύρης είχε κάνει λόγο για πλήρη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων καθώς έλαβε από αποστολέα με το όνομα «Ενημέρωση», μήνυμα στο κινητό του, χωρίς να έχει συναινέσει ποτέ.

Ειδικότερα, ο κ. Πλεύρης αναφέρει σε ανάρτησή του: «Πλήρης παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, καθώς μας στέλνετε μήνυμα, ενώ δεν έχουμε συναινέσει ποτέ να επικοινωνείτε μαζί μας . Η ουσία ο Χάρης Δούκας είναι πλέον υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι ψηφίζετε Χάρη Δούκα στηρίζετε ΣΥΡΙΖΑ».