Οπρώην μπασκετμπολίστας και ιδιοκτήτης μπαρ Παναγιώτης Λιαδέλης, που μαζί με υπαλλήλους του ξυλοκόπησαν άγρια έναν 27χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβόλησε με όπλο κρότου έξω από το μαγαζί του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο μόνος περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε για τους έξι κατηγορούμενους, είναι να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους κάθε μήνα. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους που αφέθηκαν ελεύθεροι ήταν και ένας καταδικασμένος για φόνο, το 2007.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας φίλος του προκάλεσαν επεισόδια μέσα στο μπαρ του Λιαδέλη και οι υπάλληλοι τους έβγαλαν έξω… σηκωτούς.

Λίγο μετά, οι δύο πυροβόλησαν κατά ατόμων έξω από το μαγαζί και έπειτα ξυλοκοπήθηκαν από επτά άτομα – ανάμεσά τους και ο γνωστός μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Λιαδέλης.

Ειδικότερα, στις 4:30 τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου, αυτοκίνητο με τους δύο άντρες επιβαίνοντες -οι οποίοι ήταν σε κατάσταση μέθης- πέρασε με ταχύτητα έξω από το κλαμπ και έπεσαν πυροβολισμοί. Επικράτησε πανικός καθώς έξω από το μαγαζί, βρίσκονταν εργαζόμενοι και πελάτες. Όλοι έπεσαν κάτω και καλούσαν σε βοήθεια, κατά τις ίδιες πηγές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος με το δικό του αυτοκίνητο και άλλοι με μηχανές, άρχισαν να κυνηγούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που ακολουθούσε πορεία προς την Νέα Ιωνία. Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από την αστυνομική διεύθυνση και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός